Knutselen met ouderen

Originele en complete mozaiekpakketten voor dagbesteding met ouderen etc. Creatief, leerzaam en superleuk voor jong en oud
De knutselpakketten van Cristallo lenen zich door hun gebruiksvriendelijkheid ideaal als invulling voor activiteiten voor kinderen, maar zeker ook voor ouderen.

Cristallo levert originele complete knutselpakketten:Waxinelichthouder mozaiek
Mozaïekspiegels, -letters, -fotolijstjes, of pakketten met schelpen of dienbladen. Volop mogelijkheden voor de ouderen om leuke knutsels / werkstukjes te maken!


Vaak worden de knutselpakketten ingezet als originele therapie / vrijetijds-invulling. Deze activiteiten vragen vaak veel tijd en fantasie om goed in elkaar te zetten en alle onderdelen in te kopen. Cristallo maakt het u gemakkelijk, zo kunt u efficiënt en zonder veel extra persoonlijke inzet van medewerkers te werk gaan en de ouderen een groot plezier doet.

Gebruiksvriendelijk, duidelijk en compleet


Alle pakketten zijn voorzien van een duidelijke werkbeschrijving. De mozaïekspiegels Basic zijn tevens voorzien van een handig en duidelijk legvoorbeeld voor het exacte legpatroon. De mozaïeksteentjes van Cristallo hebben géén scherpe randen waar de ouderen zich makkelijk aan kunnen bezeren. Ook zijn de steentjes zonder oude lijmresten! Naast glasmozaïeksteentjes bieden we ook pakketten aan met kunststof mozaïeksteentjes in diverse vormen en kleuren.


Gemak dient de mens

In enkele minuten bent u klaar met de voorbereiding van de activiteit, binnen enkele dagen heeft u de knutselpakketten in huis. Om de knutselpakketten te maken, zijn er geen andere gereedschappen nodig dan bijgeleverd, dus met deze pakketten bent u "klaar".

De tijdsduur (indicatie) van de verschillende soorten werkstukjes is als volgt:Knutselen met ouderen
Fotolijstjes Vario ca. 2,5 - 3 uur
Spiegels Vario ca. 2,5 - 3 uur
Spiegels Basic ca. 2,5 uur
Letters ca. 2,5 - 3 uur
Dienbladen ca. 2,5 - 3 uur
Dolfijnen ca. 1,5 uur
Waxinelichthouders ca. 2,5 - 3 uur
Wandbordjes ca. 2,5 - 3 uur
Fotolijstjes set/2 ca. 2 - 2,5 uur per 2 stuks


Zoals reeds vermeld, worden alle mozaïekpakketten compleet met alle benodigde materialen en hulpmiddelen geleverd. In alle pakketten zitten sowieso:

  • Basis ondergrond die gemozaïekt gaat worden
  • Mozaïeksteentjes
  • Lijm
  • Voegsel
  • Spons
  • Maatbekertje
  • Roerbakje en -stokje voor voegsel
  • (afhankelijk van soort werkstukje) evt. hangertjes, ducttape, foamtape, lijmkwastje, waxinelichtjes
  • Werkbeschrijving

Van de mozaïeksteentjes, lijm en voegsel is uiteraard ruim voldoende aanwezig.
Kinderfeestje thuis knutselen

Snelle levering

Na uw bestelling / ontvangst betaling worden de artikelen gegarandeerd binnen 1-3 werkdagen bij u thuis afgeleverd. U wordt door ons netjes op de hoogte gehouden van de orderstatus. Wij verzenden onze pakketten met PostNL.

Honderden tevreden klanten gingen u voor!

Fotolijst Vario HartElke klant ontvangt enkele weken na de bestelling een verzoek om zijn of haar ervaring met Cristallo te beoordelen. Dit kost de klant een minuutje en wordt verzorgd door NarrowCoach. Met deze reacties kunnen wij onze sterke punten vasthouden en verbeterpunten doorvoeren.

Heeft u nog vragen?

Een aantal door bezoekers gestelde vragen hebben wij reeds op onze website geplaatst. Mocht u toch nog vragen hebben, Stuur ons uw vraag per e-mail, of stuur een berichtje via het contactformulier.

Zoek ons op Google+