Cristallo Party Hart Rood

€9,95
Incl. btw

Mozaïekpakket met vele verschillende mozaïekmaterialen: glasnuggets, millefiori, knopen, glittersteentjes, dots en aparte vormpjes.

Het mozaïekpakket Party Hart Rood bevat mozaïekmaterialen in rode tinten en een zilveren ophanglint. De ondergrond (in hartvorm, van MDF) heeft een afmeting van 13 x 13 cm en wordt aan 1 zijde voorzien van mozaïek. Natuurlijk is een duidelijke werkbeschrijving bijgesloten.

Het mozaïekwerkje kan in enkele uren gemaakt worden, met 2 x een tussenpauze van ca. 45 minuten: nadat alle mozaïekmaterialen gelegd en gelijmd zijn, is er een pauze van ca. 45 minuten om alles goed te laten hechten. Daarna kan er ingevoegd worden. Zodra dit gebeurd is, dient dit ca. 45 minuten uit te harden, waarna het mozaïekje opgepoetst wordt.

Een prachtig, vrolijk mozaïekwerkje met glanzende steentjes is het resultaat.

Zeer geschikt voor kinderfeestjes thuis, maar ook voor volwassenen die gezamenlijk een leuke creatieve activiteit willen houden.

Het mozaïekpakket wordt in een doorzichtige, stevige kunststof koker verpakt (zie foto). Ideaal dus om als kadootje te geven, maar ook erg leuk om feestelijk te presenteren voordat de mozaïek-activiteit begint.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
glasnuggets (13) | Hart (18) | millefiori (13) | rood (5) | wit (15)
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Cristallo Mozaïek pakket Party Hart Blauw
Compleet mozaïekpakket met blauwe tinten mozaïekmaterialen. Verschillende mozaïeksteentjes, w.o. glasnuggets, millefiori, glittersteentjes en knopen.
Meer info » €9,95
Cristallo Mozaïek pakket Party Hart Groen
Compleet mozaïekpakket met groene tinten mozaïekmaterialen. Verschillende mozaïeksteentjes, w.o. glasnuggets, millefiori, glittersteentjes en knopen.
Meer info » €9,95
Cristallo Mozaïek pakket Party Hart Bont
Compleet mozaïekpakket met allerlei tinten mozaïekmaterialen. Verschillende mozaïeksteentjes, w.o. glasnuggets, millefiori, glittersteentjes en knopen.
Meer info » €9,95
Cristallo Mozaïek pakket Party Bloem Rood
Compleet mozaïekpakket met rode tinten mozaïekmaterialen. Verschillende mozaïeksteentjes, w.o. glasnuggets, millefiori, glittersteentjes en knopen.
Meer info » €9,95
Cristallo Mozaïek pakket Party Ster Rood
Compleet mozaïekpakket met rode tinten mozaïekmaterialen. Verschillende mozaïeksteentjes, w.o. glasnuggets, millefiori, glittersteentjes en knopen.
Meer info » €9,95
Zoek ons op Google+