Kinderfeestje organiseren

Kinderfeestjes worden al sinds mensenheugenis gegeven; kinderfeestjes zijn ook een onderdeel van het kind-zijn. Er zijn héél veel ideeën en mogelijkheden om een geslaagd kinderfeestje te organiseren; van spelletjes, verkleedkisten en knutselpakketten voor betaalbare kinderfeestjes thuis tot kinderfeestjes buitenshuis met activiteiten als karten, bioscoop, speeltuin of andere (soms erg prijzige) invullingen van kinderfeestjes.

Ouders zien vaak op tegen het organiseren van kinderfeestjes thuis en vieren het dan maar gemakshalve buitenshuis (wat vaak duurder uitkomt dan oorspronkelijk gedacht), maar met een klein beetje goede voorbereiding kan een creatief kinderfeestje thuis een geweldig feest zijn met blije gezichtjes van vriendjes, vriendinnetjes en de jarige. Én met blije, onbezorgde ouders!

Kinderfeestje thuis mozaïek organiseren


Voor creatieve kinderfeestjes thuis heeft Cristallo een zeer geschikte activiteit: kindermozaïek! Tijdens een gezellige middag of avond maakt iedereen een eigen mozaïek. Voor zowel jongens als meisjes heeft Cristallo heel wat keuze om het iedereen naar de zin te maken. Het concept van Cristallo is zeer klantgericht: natuurlijk voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouder(s) waar het kinderfeestje thuis wordt georganiseerd. Wij zeggen steeds: tafelkleed op tafel en mozaïeken maar!

Het mozaïeken gebeurt met complete mozaïekpakketten, waarbij alle mozaïekmaterialen en benodigdheden in kleinverpakking per kind zijn inbegrepen. Elk kind heeft zijn/haar eigen mozaïekmaterialen, wel zo handig. In de mozaïekwebshop is er keuze uit verschillende productlijnen mozaïekspiegels, fotolijstjes, letters, dienbladen, waxinelichthouders en wandbordjes. Natuurlijk heeft ieder een eigen, duidelijke Nederlandstalige werkbeschrijving. En om het nóg leuker te maken, heeft Cristallo van een aantal mozaïekwerkjes video-filmpjes beschikbaar in de webshop: gezellige filmpjes die de kinderen nóg enthousiaster maken!

Iedereen gaat na afloop ook mét het zelfgemaakte mozaïekwerkstuk naar huis: wel zo leuk om direct het werkstuk thuis te showen. Niemand hoeft dus te wachten op het werkstukje omdat het voegen bijvoorbeeld nog moet gebeuren; dat doet iedereen al zelf tijdens het kinderfeestje, iedereen maakt het mozaïek helemaal zelf!

Losse mozaïekmaterialen voor kinderen


Naast complete mozaïekpakketten verkoopt Cristallo ook losse knutselmaterialen voor eigen ideeën, gericht op mozaïeken: mozaïeksteentjes, spiegelsteentjes, losse ondergronden en natuurlijk (sneldrogende, kindvriendelijke) mozaïeklijm en mozaïekvoegsel. Een hit onder de kinderen zijn de kunststof mozaïeksteentjes (Vario) van Cristallo: deze mozaïeksteentjes lenen zich erg goed voor gebruik met kinderen. Niet voor niets worden deze ook op vele basisscholen, bij kinderopvang en knutselclubs gebruikt.

Mozaïekpakket  voor starters


Voor kinderen die (nog) geen kinderfeestje hebben te vieren (of iets anders gaan doen) maar graag willen mozaïeken, heeft Cristallo een starterspakket ontwikkeld: de Mozaïekbox. Dit starters mozaïekpakket bevat naast 500 gram mozaïekvoegsel en 3 flesjes lijm, ook 480 gram Vario mozaïeksteentjes. De mozaïekbox is er in 8 verschillende kleurcombinaties. Dit starters-mozaïekpakket is erg geschikt als cadeau van Sinterklaas, voor de verjaardag, Kerst, Communie en dergelijke feestelijkheden, maar tevens als dagelijkse, creatieve vrijetijdsbesteding voor kinderen.

Al met al: Wilt u een kinderfeestje thuis vieren en bent u op zoek naar ideeën en invulling voor geslaagde creatieve activiteiten voor jongens en/of meisjes, dan helpt Cristallo u zeker verder!

Heeft u nog vragen?

Een aantal door bezoekers gestelde vragen hebben wij reeds op onze website geplaatst. Mocht u toch nog vragen hebben, Stuur ons uw vraag per e-mail, of stuur een berichtje via het contactformulier

Zoek ons op Google+