Mozaïek letters

Een originele keuze voor betaalbare kinderfeestjes thuis zijn de mozaïekletters, waarbij iedereen gezellig aan een persoonlijk mozaïek werkt dat aan het eind van het feest / activiteit ook direct mee naar huis genomen kan worden! Zo kan iedereen bijvoorbeeld zijn/haar eigen beginletter mozaïeken, leuk voor op de slaapkamerdeur.

Cristallo heeft alle hoofdletters met een hoogte van 25 cm. De letters zijn gemaakt van tempex, dus superlicht van gewicht. De letters zijn spierwit, waardoor de dikte van de letter een mooi contrast geeft met het gemozaïekte vlak. Ook is het &-teken als losse "letter" te bestellen.

Klik op de gewenste kleurcombinatie om de letters A t/m Z te zien en te bestellen:

Mozaiek letters design Zacht Mozaiek letters design Zacht Mozaiek letters design Stoer Mozaiek letters design Warm

Wilt u de letters met andere kleuren mozaïeksteentjes? Geen probleem!
Alle letters zijn ook verkrijgbaar met de mix van 12 kleuren. Wilt u slechts enkele andere kleuren, dan kunt u kiezen uit de 12 kleuren mozaïeksteentjes die we aanbieden.
 
Bestellen van letters met "afwijkende" kleuren:
Plaats de gewenste letters in één van de standaard kleurencombinaties in uw winkelwagentje. Bij het afronden van uw bestelling verschijnt er een opmerkingenveld. Vermeld daarin duidelijk welke letters u in een andere kleurencombinatie wenst en uiteraard in welke kleurencombinatie.

Ondersteuning:
Voor iedereen is een duidelijke werkbeschrijving bijgevoegd. Om alles nog beter in beeld te krijgen, is de instructievideo beschikbaar en kan deze bekeken en getoond worden:

De mozaïekletters lenen zich ook erg goed voor complete woorden, termen en namen op de wand. Een unieke eyecatcher voor op uw wand!

Zie hier een aantal voorbeelden die gemaakt zijn met Cristallo mozaïekletters:

mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters mozaiek letters 


Zoek ons op Google+