Kinderfeestje thuis

 

Oneindig veel mogelijkheden voor kinderfeestjes thuis


Bespaar zo een hoop kopzorgen om alles piekfijn te regelen voor een geslaagd kinderfeestje thuis.

Een creatief kinderfeestje thuis loopt op rolletjes als de basis goed is; (1) alle materialen ruim aanwezig, (2) duidelijk en netjes verpakt en (3) liefst gesorteerd voor iedereen. Het kinderfeestje moet slagen met deze uitgebreide mozaiekpakketten voor kinderen. Maak een keuze uit de vele kindermozaiek-pakketten: mozaïek spiegels, letters, fotolijstjes, dienbladen, wandborden, waxinelichthouders, dolfijntjes, harten, sterren, bloemen en nog veel meer...... Volop mogelijkheden dus om creatieve kinderfeestjes thuis te vieren.


De vele mozaiek werkstukjes zijn onderverdeeld in duidelijke rubrieken (indicatie tijdsduur voor het mozaïeken staat erachter vermeld):

Fotolijstjes Vario ca. 2,5 - 3 uur
Spiegels Vario ca. 2,5 - 3 uur
Spiegels Basic ca. 2,5 uur
Letters ca. 2,5 - 3 uur
Dienbladen ca. 2,5 - 3 uur
Dolfijnen ca. 1,5 uur
Waxinelichthouders ca. 2,5 - 3 uur
Wandbordjes ca. 2,5 - 3 uur
Fotolijstjes set/2 ca. 2 - 2,5 uur per 2 stuks
Mozaïek Party ca. 1,5 uur

=================================================================================

Toppers om u op weg te helpen


Voor een gegarandeerd geslaagd feest en om het voor u gemakkelijk te maken, hebben we uit ons ruime assortiment kinder-mozaiekpakketten er 3 uitgelicht. Dit zijn de fotolijstjes, spiegels en mozaiekletters.

Fotolijst Bloem kindermozaiek

Fotolijstjes Vario:

Eén van onze Vario Fotolijstjes, gewild bij kinderen en in 4 soorten: met bloem, hart, ster of cirkel als uitsparing. Mozaïek pakketten met alle benodigdheden om een kleurrijk fotolijstje te mozaïeken. Afmeting 24x24 cm. Net als alle andere complete mozaïek pakketten hebben ook de fotolijstjes alle materialen bijeen. Altijd een geslaagde keuze voor kinderen!Meer informatie en bestellen


Spiegel Hart Vario kindermozaiekSpiegels Vario:

De spiegels zijn er in 5 vormen: met een hart, bloem, appel, auto of een paddenstoel als uitsparing. Iedereen gaat aan het einde van het kinderpartijtje vol trots naar huis met een zelfgemaakte mozaiekspiegel. Afmeting 20x20 cm. Ook de mozaiekspiegels zijn zeer prettig om te maken, dus ideaal en dus ook een topper voor kinderfeestjes thuis.


 

En nóg zo eentje: Iedereen mozaïekt zijn/haar eigen beginletter:


Mozaiek letters kinderfeestje thuis
Een regelrechte topper is onze lijn mozaïekletters. Alle kinderen mozaïeken hun eigen voorletter; op een tempex letter (hoogte 25 cm!) mozaïekt iedereen een eigen patroon met 3 verschillende kleuren mozaïeksteentjes. Natuurlijk zitten ook bij deze pakketten alle materialen bijgevoegd. Super origineel, zeer persoonlijk en enorm gewaardeerd bij creatieve kinderfeestjes thuis!

Meer informatie en bestellen
 

=================================================================================

Mozaïek pakketten voor een geslaagd kinderfeestje thuis


Alle mozaïek pakketten van Cristallo zijn direct klaar voor gebruik, zeer gebruiksvriendelijk, duidelijk en compleet. De mozaïek pakketten zijn zodanig samengesteld en verpakt, dat iedereen zelfstandig op het verjaardagsfeest met de mozaïekmaterialen aan de slag kan. Iedereen heeft méér dan genoeg mozaïekmaterialen en eigen hulpmiddelen en een eigen, duidelijke werkbeschrijving die voor kinderen geschreven is. Bij de meeste producten op deze website vindt u ook filmpjes (voorbeeld filmpje lettermozaïek).

De mozaïekspiegels Basic en dienbladen zijn tevens voorzien van een handig mozaiekvoorbeeld voor het exacte mozaiekpatroon als hulpmiddel. Zo wordt het kinderfeestje thuis naast gezellig, ook creatief én leerzaam. De glasmozaïeksteentjes van Cristallo hebben géén scherpe randen waar kinderen zich aan kunnen bezeren. Ook zijn de mozaïeksteentjes zonder oude lijmresten. Bij Cristallo koopt u géén mozaïek steentjes op matjes, maar u kunt direct aan de slag om te gaan mozaïeken.
 
Naast glasmozaïeksteentjes biedt Cristallo mozaïekpakketten aan met kunststof mozaïeksteentjes in 15 verschillende vormen en 12 kleuren (o.a. Fotolijstjes VarioSpiegels VarioLetters en Wandbordjes).

In een mum van tijd bent u klaar met de voorbereiding van (het grootste deel van) het kinderfeestje thuis. Om de knutselpakketten te maken, zijn er geen andere gereedschappen nodig dan bijgeleverd. U hoeft dus geen gereedschappen elders te kopen, maar iedereen heeft zijn/haar eigen hulpmiddelen direct bij de hand.

Zoals reeds vermeld, worden alle mozaïek pakketten compleet met alle benodigde mozaïekmaterialen en hulpmiddelen geleverd. In alle mozaïekpakketten zitten sowieso:
  • Basis ondergrond die gemozaïekt gaat worden
  • Mozaïeksteentjes
  • Mozaïeklijm
  • Mozaïekvoegsel
  • Spons
  • Maatbekertje
  • Roerbakje en -stokje voor mozaïekvoegsel
  • (afhankelijk van soort werkstukje) evt. hangertjes, ducttape, foamtape, lijmkwastje, waxinelichtjes
  • Werkbeschrijving
Van de mozaïeksteentjes, lijm en voegsel is uiteraard ruim voldoende aanwezig.

Instructiefilmpjes

Voor bijna alle mozaïek werkstukjes wordt u geholpen met een vrolijk instructiefilmpje dat in de meeste productbeschrijvingen te vinden is. Zo kan iedereen zich een goed inleven in het werkproces dat gaat komen. Het grote voordeel: gebleken is dat kinderen vaak nóg enthousiaster worden na het zien van het filmpje en niet kunnen wachten om te starten met mozaïeken!

Snelle levering

Na uw bestelling / ontvangst betaling wordt uw bestelling gegarandeerd binnen 1-3 werkdagen bij u thuis afgeleverd. U wordt door ons op de hoogte gehouden van de orderstatus. Wij verzenden alle bestellingen met PostNL, zodat u uw pakket via de track&tracecode kunt volgen.

Heeft u nog vragen?

Een aantal door bezoekers gestelde vragen hebben wij reeds op onze website geplaatst. Mocht u toch nog vragen hebben, Stuur ons uw vraag per e-mail, of stuur een berichtje via het contactformulier.
Zoek ons op Google+