Kinderfeestje thuis

 

Creatieve kinderfeestjes thuis met mozaïek


Met Cristallo mozaiek pakketten bespaart u zich een hoop kopzorgen om alles piekfijn te regelen voor uw kinderfeestje thuis.

Uw kinderfeestje thuis loopt op rolletjes als de basis goed is; (1) alle materialen aanwezig, (2) netjes verpakt en (3) gesorteerd voor iedereen. Het kinderfeestje wordt een succes met deze uitgebreide mozaiekpakketten voor kinderen. U heeft de keuze uit tientallen kindermozaiek-pakketten: mozaïek spiegels, letters, fotolijstjes, dienbladen, wandborden, waxinelichthouders, dolfijntjes of pakketten met schelpen. Volop mogelijkheden dus om kinderfeestjes thuis te vieren. Wij maken het u gemakkelijk om het kinderfeestje onbezorgd voor te bereiden en het iedereen naar wens te maken.


Voor geslaagde kinderfeestjes thuis heeft u een ruime keuze uit méér dan 60 verschillende mozaïekpakketten. De verschillende mozaiek werkstukjes zijn onderverdeeld in duidelijke rubrieken (indicatie tijdsduur voor het mozaïeken staat erachter vermeld):

Fotolijstjes Vario ca. 2,5 - 3 uur
Spiegels Vario ca. 2,5 - 3 uur
Spiegels Basic ca. 2,5 uur
Schelpenspiegels ca. 2 uur
Letters ca. 2,5 - 3 uur
Dienbladen ca. 2,5 - 3 uur
Dolfijnen ca. 1,5 uur
Waxinelichthouders ca. 2,5 - 3 uur
Wandbordjes ca. 2,5 - 3 uur
Fotolijstjes set/2 ca. 2 - 2,5 uur per 2 stuks

=================================================================================

Toppers die zich al ruim bewezen hebben voor kinderfeestjes thuis:


Om het voor u gemakkelijk te maken hebben we uit ons ruime assortiment kinder-mozaiekpakketten er 3 uitgelicht. Dit zijn de fotolijstjes, spiegels en mozaiekletters.

Fotolijst Bloem kindermozaiek

Fotolijstjes Vario:

Eén van onze Vario Fotolijstjes, die er in 4 soorten zijn: met een bloem, hart, ster of cirkel als uitsparing. Mozaïek pakketten met alle benodigdheden om een kleurrijk fotolijstje te mozaïeken. Afmeting 24x24 cm. Net als alle andere complete mozaïek pakketten hebben ook de fotolijstjes alle materialen bijeen. Ideale mozaïek pakketten dus voor elk kinderfeestje thuis.Meer informatie en bestellen


Spiegel Hart Vario kindermozaiekSpiegels Vario:

Ook de spiegels zijn er in meerdere vormen, welgeteld 5: met een hart, bloem, appel, auto of een paddenstoel als uitsparing. Iedereen gaat aan het einde van het kinderpartijtje naar huis met een zelfgemaakte mozaiek spiegel. Afmeting 20x20 cm. Ook de mozaiekspiegels zijn zeer prettig in gebruik, dus ideaal ook voor kinderfeestjes thuis.


 

En nóg zo'n topper: Iedereen mozaïekt zijn/haar eigen beginletter:


Mozaiek letters kinderfeestje thuis
Een regelrechte topper is onze lijn mozaïekletters. Alle kinderen mozaïeken hun eigen voorletter; op een tempex letter (hoogte 25 cm!) mozaïekt iedereen een eigen patroon met 3 verschillende kleuren mozaïeksteentjes. Natuurlijk zitten ook bij deze pakketten alle materialen bijgevoegd. Super origineel en enorm gewaardeerd door kinderen bij creatieve kinderfeestjes thuis!

Meer informatie en bestellen
 

=================================================================================

Mozaïek pakketten voor een geslaagd kinderfeestje thuis


Alle mozaïek pakketten van Cristallo zijn zeer gebruiksvriendelijk, duidelijk en compleet. De mozaïek pakketten zijn zodanig samengesteld en verpakt, dat iedereen zelfstandig op het verjaardagsfeest met de mozaïekmaterialen aan de slag kan. Iedereen heeft méér dan genoeg mozaïekmaterialen en eigen hulpmiddelen en een duidelijke werkbeschrijving. Bij de meeste producten op deze website vindt u ook filmpjes (voorbeeld filmpje lettermozaïek). De mozaïekspiegels Basic en dienbladen zijn tevens voorzien van een handig mozaiekvoorbeeld voor het exacte mozaiekpatroon als hulpmiddel. Zo wordt het kinderfeestje thuis naast gezellig, ook creatief én leerzaam. De glasmozaïeksteentjes van Cristallo hebben géén scherpe randen waar kinderen zich aan kunnen bezeren. Ook zijn de mozaïeksteentjes zonder oude lijmresten. Bij Cristallo koopt u géén mozaïek steentjes op matjes, maar u kunt direct aan de slag om te gaan mozaïeken.
 
Naast glasmozaïeksteentjes biedt Cristallo mozaïekpakketten aan met kunststof mozaïeksteentjes in 15 verschillende vormen en 12 kleuren (o.a. Fotolijstjes VarioSpiegels VarioLetters en Wandbordjes).

In enkele minuten bent u klaar met de voorbereiding van het kinderfeestje thuis. Om de knutselpakketten te maken, zijn er geen andere gereedschappen nodig dan bijgeleverd. U hoeft dus geen gereedschappen elders te kopen, maar iedereen heeft zijn/haar eigen hulpmiddelen direct bij de hand.

Zoals reeds vermeld, worden alle mozaïek pakketten compleet met alle benodigde mozaïekmaterialen en hulpmiddelen geleverd. In alle mozaïekpakketten zitten sowieso:
  • Basis ondergrond die gemozaïekt gaat worden
  • Mozaïeksteentjes
  • Mozaïeklijm
  • Mozaïekvoegsel
  • Spons
  • Maatbekertje
  • Roerbakje en -stokje voor mozaïekvoegsel
  • (afhankelijk van soort werkstukje) evt. hangertjes, ducttape, foamtape, lijmkwastje, waxinelichtjes
  • Werkbeschrijving
Van de mozaïeksteentjes, lijm en voegsel is uiteraard ruim voldoende aanwezig.

Instructiefilmpjes

Voor bijna alle mozaïek werkstukjes heeft Cristallo een vrolijk instructiefilmpje om te tonen aan iedereen. Zo kan iedereen zich een beetje inleven in het werkproces dat gaat komen. Grote voordeel: ervaring leert ons dat de kinderen vaak nóg enthousiaster worden na het zien van het filmpje en niet kunnen wachten om te starten met mozaïeken!

Snelle levering

Na uw bestelling / ontvangst betaling wordt uw bestelling gegarandeerd binnen 1-3 werkdagen bij u thuis afgeleverd. U wordt door ons op de hoogte gehouden van de orderstatus. Wij verzenden alle bestellingen met PostNL, zodat u uw pakket via de track&tracecode kunt volgen.

Heeft u nog vragen?

Een aantal door bezoekers gestelde vragen hebben wij reeds op onze website geplaatst. Mocht u toch nog vragen hebben, Stuur ons uw vraag per e-mail, of stuur een berichtje via het contactformulier.
Zoek ons op Google+