Over ons


Bedrijfsgegevens:

Cristallo
Voormolenerf 7
5012 HR  Tilburg
Holland

Telefoon: 013-4553960
Mobiel: 06-20848755

E-mail: info@cristallo.nl


Cristallo verkoopt originele, creatieve producten. Alle mozaïekpakketten zijn in eigen beheer ontwikkeld en exclusief bij Cristallo te bestellen. Cristallo is tevens exclusief importeur voor Europa van de "Vario"-steentjes. De artikelen van Cristallo vinden vooral hun weg naar kinderfeestjes, buitenschoolse opvang, knutselclubs, buurtfeesten, bedrijfsevenementen, familiedagen en andere knutselactiviteiten met kinderen.

Cristallo richt zich met name op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt met de volgende webshops:

WWW.CRISTALLO.NL:
verzorgt originele, complete knutselpakketten voor uiteenlopende creatieve festiviteiten, o.a. met mozaieksteentjes. Cristallo is exclusief importeur van Vario-steentjes (kunststof mozaieksteentjes) in Europa.

WWW.MOZAIEKPAKKET.NL:
Complete mozaïekpakketten voor volwassenen en kinderen. Iedereen kan mozaïeken, Cristallo zorgt voor alle mozaïekmaterialen, duidelijke handleidingen en een zeer gevarieerd aanbod (o.a. prachtige schalen). Ideaal als kado of om zelf te mozaïeken, meer ook zeer geschikt voor vrijgezellenparty's, creatief bezig zijn met vriendinnen, zussen etc. etc. Ideaal voor een gezellige creatieve dag.

WWW.MOZAIEKLETTERS.NL:
is een webshop waar u complete mozaïekpakketten kunt bestellen om gewenste woorden, namen, termen etc. te mozaïeken. De letters zijn gemaakt van tempex en vormen een stevige, mooie basis voor een origineel, zelfgemaakt mozaïekkunstwerk aan de wand.

WWW.KRALENPLANKJES.NL:
biedt de originele kralenplank van de basisschool aan voor particulieren, scholen en kinderopvangcentra. De honderden gratis te downloaden voorbeelden zorgen voor urenlang educatief speelplezier.

De knutselpakketten van Cristallo zijn uitermate geschikt voor particuliere festiviteiten, maar ook bedrijven en non-profit-instellingen als scholen en kinderopvang zetten de pakketten van Cristallo graag in als knutsel-activiteit.Webshops:
www.cristallo.nl
www.mozaiekpakket.nl
www.kralenplankjes.nl
www.mozaiekletters.nl


KvK Tilburg: 18085038
BTW-nummer: NL152800542B01

Rabobank Tilburg:
Bankrekening: 12.69.26.069
IBAN: NL 56 RABO 0126926069
BIC: RABONL2U
Zoek ons op Google+