Kinderfeestjes

Kinderfeestjes thuis vieren, knutselen met originele knutselpakketten
U zoekt naar een originele en gezellige invulling voor een bijzonder kinderfeestje thuis? En als het even kan, is een onbezorgde voorbereiding ook wel gewenst? Met Cristallo knutselpakketten bespaart u zich een hoop kopzorgen om alles piekfijn te regelen. 

Op deze website vindt u een ideale combinatie: originele knutselpakketten met een prima prijs-/kwaliteitverhouding, die zijn samengesteld om onbezorgd een onvergetelijk kinderfeestje thuis te vieren.

Cristallo levert originele, complete knutselpakketten voor uw kinderfeestje thuis:
Mozaïekspiegels, letters, fotolijstjes, dienbladen, wandborden of pakketten met schelpen. Volop mogelijkheden om leuke knutsels te maken! Wij maken het u gemakkelijk om het kinderfeestje thuis lekker onbezorgd en succesvol te organiseren: origineel, betaalbaar, makkelijk inzetbaar en snel geleverd. En het belangrijkste: reeds enkele duizenden onvergetelijke kinderfeestjes gingen u voor! Gebruiksvriendelijk, duidelijk en compleet:
Alle pakketten bevatten, naast méér dan genoeg materialen en hulpmiddelen, een duidelijke werkbeschrijving. De mozaïekspiegels Basic en dienbladen zijn tevens voorzien van een handig legvoorbeeld voor het exacte legpatroon. Zo wordt het kinderfeestje thuis ook een leerzame activiteit. De glasmozaïeksteentjes van Cristallo hebben géén scherpe randen waar kinderen zich aan kunnen bezeren. Ook zijn de steentjes zonder oude lijmresten. Naast glasmozaïeksteentjes biedt Cristallo pakketten aan met kunststof mozaïeksteentjes in 15 verschillende vormen en 12 kleuren.

In enkele minuten bent u klaar met de voorbereiding van het kinderfeestje thuis: Bestellen, betalen en de pakketten worden binnen 1-3 dagen bij u aan huis bezorgd! Om de knutselpakketten te maken, zijn er geen andere gereedschappen nodig dan bijgeleverd. U hoeft dus geen gereedschappen elders te kopen. Bestel direct ook een tafelkleed, bekers, ballonnen e.d. mee, zodat u dit ook tijdig in huis heeft.

De tijdsduur (indicatie) van de verschillende soorten werkstukjes is als volgt:
Fotolijstjes Vario ca. 2,5 - 3 uur
Spiegels Vario ca. 2,5 - 3 uur
Spiegels Basic ca. 2,5 uur
Schelpenspiegels ca. 2 uur
Letters ca. 2,5 - 3 uur
Dienbladen ca. 2,5 - 3 uur
Dolfijnen ca. 1,5 uur
Waxinelichthouders ca. 2,5 - 3 uur
Wandbordjes ca. 2,5 - 3 uur
Fotolijstjes set/2 ca. 2 - 2,5 uur per 2 stuks


Pinata's als verrassende toevoeging:
Voor het actief en leuk invullen van de tussenpauze biedt Cristallo een vrolijke serie pinata's. Zo kan het hele kinderfeestje thuis op één adres geregeld worden: bij Cristallo dus.
Filmpje: bekijk hier leuke bloopers over pinata's.

Snelle levering:
Na uw bestelling / ontvangst betaling worden de artikelen gegarandeerd binnen 1-3 werkdagen bij u thuis afgeleverd. U wordt door ons op de hoogte gehouden van de orderstatus. Wij verzenden alle bestellingen met PostNL.

Klantbeoordelingen:
Elke klant ontvangt enkele weken na de bestelling een verzoek om zijn of haar ervaring met Cristallo te beoordelen. Dit kost de klant een minuutje en wordt verzorgd door NarrowCoach. Met deze reacties kunnen wij onze sterke punten vasthouden en verbeterpunten doorvoeren.

Heeft u nog vragen?

Een aantal door bezoekers gestelde vragen hebben wij reeds op onze website geplaatst. Mocht u toch nog vragen hebben, laat het ons weten.

Zoek ons op Google+