Mozaiektang

€13,95
Incl. btw

De wieltjestang is een ideaal gereedschap voor het knippen van allerlei soorten glasmozaïek. De tang is voorzien van 2 stalen snijmesjes van een goede kwaliteit. De mesjes zijn te verdraaien om de maximale scherpte te blijven behouden. Een inbussleutel om de mesjes los te draaien is inclusief.

Wanneer de mesjes na verloop van tijd helemaal bot zijn, kunnen ze heel gemakkelijk vervangen worden door nieuwe mesjes. Deze zijn op bestelling leverbaar.

De wieltjestang is licht van gewicht, daarom is deze zeer handzaam in het gebruik. Niet voor niets is deze tang de meest verkochte mozaïektang bij mozaïekwinkels.

TIP1: Zet met een merkstift een streepje op beide mesjes "in lijn", zodat je weet dat je die stukjes mes reeds hebt gebruikt als het mesje bot wordt. Bij het verdraaien van de mesjes zet je wederom 2 streepjes naar elkaar toe, totdat de mesjes geheel zijn gebruikt. Zo maak je maximaal gebruik van de mesjes.

TIP2: Bij mozaïeksteentjes met een dikte van 2 mm kan het voorkomen dat de mozaïektang het mozaïeksteentje niet goed klemt om te knippen. Houd in dat geval de mozaïektang ietwat horizontaler, zodat de mesjes wat schuin op het mozaïeksteentje staan. Vaak lukt het knippen van deze dunne mozaïeksteentjes dan wel.

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten
Cristallo Voegsel 1000 gr. Zilvergrijs
Voegsel 1000 gram, Kleur: zilvergrijs. Geschikt voor allerlei mozaïeksteentjes.
Meer info » €8,50
Cristallo Mozaieklijm 55 gram sneldrogend
Sneldrogende mozaïeklijm. Geschikt voor het werken met Cristallo-mozaïekmaterialen
Meer info » €2,00
Zoek ons op Google+